Smaken är som baken

På facebook hittade jag följande annons från Eksjöhus:
Och det är verkligen så sant. Idag kan du köpa hus med samma planlösning men med helt olika utsidor.  De mest typiska stilarna för 2010-talet är (i ordning som husen är i Eksjös reklam):
1) Funkis
2) Klassisk
3) New England
4) Skandinavisk/Modern
 
Jag är i nuläget när vi nu skall bygga någonstans mellan Funkis och Skandinavisk. Jag är svag för stora fönsterpartier, dock är jag inte lika förtjust i generösa takhöjder. Jag gillar kubism och lekfullhet med färg och form. Samtidigt gillar jag när något är stilrent. Haha, ja ni hör…lekfull stilrenhet…
Det är kanske tur det finns en detaljplan, en byggnorm och en familj som skall bo i samma hus som jag…för annars hade det nog blivit lite väl experimentellt.
 
Vilken hustyp är du?

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *