Känslor…

Det finns så många som säger att vi skall se det positiva i det som hände, att vi skall ta chansen att bygga nytt och fint. Men vet ni vad, jag skulle göra precis vad som helst för att få gå upp för trappan, sätta nyckeln i låset och kliva in i stugan. Känna stugans doft och värme. Bära in några kassar till köket, ta några steg vidare och öppna altandörren och gå ut och njuta av utsikten. Därefter gå tillbaka in, sätta på värmen, gå till köket, börja packa in maten. Därefter gå och starta toaletten, gå tillbaka till köket, sätta igång kaffemaskinen, göra en kopp kaffe och därefter slå mig ner och bara njuta! Njuta av det alldeles fantastiska konceptet att ha en stuga som bara finns där och väntar på mig att koppla av i och umgås i och bara må bra i.
Dessa känslor påverkar oss i alla våra tankar och val nu när vi måste bygga ett nytt hus. För vi vill ha ett lika bra hus som det gamla, och dessutom vill vi förbättra huset. Det skall inte bara kännas gediget och slitstarkt. Det skall också vara lika lättskött och robust. Dessutom kan de förbättras på ett gäng punkter. Vi vill ha ett kvalitetshus med det faktor. Och den det faktorn är inte för att göra huset häftigt nu utan för att vara lika bekvämt och härligt om 5 år, 15 år, 25 år, 35 år, 45 år…för vi har inte en tanke på att sälja huset/tomten och då måste det bli 100% rätt nu och för många år framöver. Därför mina vänner är vi inte de lättaste kunderna, och därför ställer vi krav, men därför blir vi också ledsna och sårade när våra önskemål och krav inte respekteras.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *