Paus från huset!

Idag har jag haft en ego-förmiddag och det var alldeles underbart! Bara jag, goa vänner i en härlig miljö…och jag mår sååååååå mycket bättre! Blir för mycket hus och frustration och sorg ibland. Så en skön avkoppling och miljöombyte behövs ibland.
Nu är jag däremot tillbaka i vår något övermöblerade lägenhet (ja, det blir så när man succesivt bygger upp ytterligare ett hem utan plats att ställa sakerna på) bland högar av husritningar och kataloger, och då är det svårt att slå bort tankarna. Men pausen var ruggigt skön – att få träffa den person jag var före branden. Och vet ni vad, hon var rätt glad och trevlig! Eller i alla fall var jag en person då som jag tycker betydligt bättre om. Men som de gamla visdomsorden säger:

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *