Byggmissar vi minns…

…som jag skrivit tidigare kan man hitta lärorika, intressanta och bra bygga-hus-bloggar på vibyggerhus.se. Här bjuder bloggare likt mig på tankar och erfarenheter. En del bloggare bjuder även på missförstånd och byggmissar. Sådana vill man såklart ha så få som möjligt av men ibland uppstår de. Några aningen lustigare för läsaren än andra. Ta t.ex. den familj som bygger ett modernt hus och får ett blindfönster (ni vet sådant fönster som man målade på fasaden för att skapa symetri i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet). Jag förstår att familjen grät och förbannade byggfirman om vartannat, men som läsare var det ett blogginlägg som går till historen.
Tack och lov så löste det sig! Och tack för att ni bjöd på er själva!!!!!!!
 
Bjuder på ett foto på en hel ”blindfasad” som vi såg när vi var i Barcelona. Så häftig men kanske inte alltid önskvärt!
 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *