Lekstuga?

Tänk om man skulle ta och bygga en lekstuga i sommar när vi ändå inte kommer bygga hus!? Vi kommer ju vara en del på ön i sommar även om vi inte har någon stor stuga att bo i. Vi räknar med att hanka oss fram med vår friggebod om 10 kvm, vår skruttiga husvagn (om va 10 kvm) och vår båt med 6 spartanska kojplatser. Och så har vi ju utedasset. Vårt största problem är att 10-kvadrataren som en gång i tiden var min ”tonårsstuga” succesivt förvandlats från sovrum till förråd. Så vi skulle behöva flytta bort en del grejer därifrån för att kunna bo där.
Några vänner har lovat att låna ut sin friggebod till oss som förråd, men jag vet ju inte riktigt hur tom den är, så vi vet inte hur mycket av våra grejer som får plats där. Så kanske vore en lekstuga (som vi ändå pratat om att vi borde bygga) en optimal lösning för förvaring av barnens grejer!?
Har i alla fall hittat en supersöt liten lekstuga helt i min smak:
Modellen heter Jabo Estelle. Tycker ni att det är en galen idé????????? Eller är det kanske rent av bra att ha något att pyssla med i sommar!?
Vi tittade dessutom på den irl på nybygget i går, och maken, jag och äldsta dottern är överrens. Den skall vi ha! Yngsta dottern är lite tveksam eftersom hon inte gillar funkisstilen…
Vad tycker ni?

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *