En smak av sommar

Idag är på många vis den dag då sommaren börjar. En gång om året åker jag till Stockholm och har möte med dem som skall vara simlärare på ön under sommaren. Denna dagen brukar vara solig. Jag får några minuters promenad på ett soligt Östermalm fyllt med caféer och utomhusserveringar. Jag får träffa underbara simlärare och den underbara kvinna som jag själv jobbade som simlärare med en gång för många år sedan. Vi blandar gamla minnen med föregående sommar och tankar och visioner för kommande sommar. Alla är glada, alla är trevliga, alla är förväntansfulla. På vägen hem efter att ännu några minuter strosat på stan, sätter jag på mig solbrillorna och bilstereon och lyssnar på gamla sommarfavoriter och känner att nu är sommaren här!

DSCF2218

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *