En ny dag…

…och jag kan inte hjälpa att jag undrar vad som händer med huset idag och om något händer. Vår hussäljare är på semester och jag fick hjälpa honom att skicka senaste versionen med checklistan direkt ner till Rörvik. Såhär i efterhand inser jag att checklistan var full av ”mellan raderna anteckningar” som bara vår säljare och vi borde förstår eftersom tredje part inte varit med under alla samtal vi haft. Nåja, vi får se om Rörvikshus förstår eller om de återkommer med frågor.

I övrigt är det en knepig fredag schemamässigt. De två yngsta barnen skall åka till släktingar i Småland. Stora tösen skall tävla i Stockholm. Maken skall ha arbetsbesök från Tyskland, själv skall jag jobba halvdag för att sedan skjutsa till Stockholm. Blir skönt att landa i soffan sisådär kl 10-11 i kväll efter en halvdag i en simhall :)

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *