Då var sommarlovet slut

Idag börjar barnen i skolan igen, och sommarlovet och sommaren som vi bävat inför är nu slut. På det hela taget har vi under omständigheterna haft det bra. Vi har bilat i Europa, något vi vanligtvis inte gör. Vi har varit mer hemma i lägenheten än någonsin. Men vi har också varit på ön.

Vi har blivit ompysslade av många och vi har därför delat många skratt (men även många tårar). Några härliga middagar med vänner blev det t.o.m. på tomten. Vi fick vingla med stolar och bord på bergshällarna – men det gick!

DSCF4918

Vädret har varigt ganska deppigt, men det har väl harmonierat med vår sinnesstämning. Det har helt enkelt varit en helt ok sommar, men vi tror att hoppas att nästa blir mycket bättre.

Nu är det dags att återvända till vardagen som vi hoppas skall förgyllas av ett husbygge under hösten och vintern.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *