Lite exotiskt kanske…

…men befinner man sig i skärgården måsta man ju nästan anlita en skärgårdsbaserad firma att gjuta grunden. Myrén Marin kommer göra detta åt oss, för att gjuta plintar är lite av de små skärgårdsfirmornas specialitet. De är vana vid att jobba på berg och där det är ojämt.

När vi först kom i kontakt med Myren Marin var inte problemet för dem att vi befann oss på en ö, utan snarare att vi inte bodde tillräckligt nära stranden så att de kunde lägga till vid enskild brygga. Dock var det en slump att vi ens fick tag på dem.

Vi hade tänkt låta Rörvikshus göra grunden, men tyckte summan var lite hög så på skoj gick jag in på en offerttjänst för att få kostnadsförslag från flera för att se om de offererat en rimlig summa. En av offerterna som kom in var från Myrén Marin… och just det lite exotiska i att vilja komma till tomten med båt fick oss att känna – detta är en firma för oss.

MyrenMarin-logga

 

Så idag börjar de gjuta våra plintar…spännande är bara förnamnet! Vi är på gång!!!!!!!!!!!!!! Och båtplats har de fått låna 😉

Nya huset

6 Comments

  1. Tack alla tre! Vi tycker också det är jätte, jätte spännande. Tyvärr har vi däremot inte möjlighet att åka förbi bygget varje dag, eller ens varannan dag. Vi bor på tok för långt borta för detta. Men vi är liksom på G nu…och det känns bra att få påbörja uppbyggandefasen.

  2. Ska bli häftigt att följa er lite annorlunda resa, även om vi ska gå igenom ungefär samma sak så blir det ändå så olika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *