Fälla träd och grävhjälp…

…behövs när man skall bygga. Med det hjälper Thomas Larsson oss.

ThomasLarsson-logga

Känns toppen! Thomas var en av de deltidsbrandmän som kom först till branden och han har, förutom att han hjälper oss att skapa förutsättningarna för ett nytt hus, kunnat hjälpa oss och berätta en del om branden. Hur snabbt huset brann, hur hett det var, åt vilken vindriktning det blåste och vilken tur det var att de kunde rädda de kringliggande husen (både på vår tomt och på grannarnas). Dessutom har jag faktiskt lärt hans äldsta son att simma och även suttit på simskolebänken och snackat en hel del med hans fru när de två yngre sönerna skulle lära sig simma samtidigt som vår äldsta dotter lärde sig simma.

Precis som med vår elektriker känns Thomas Larsson därför som en enorm trygghet i detta projekt, vi är därför otroligt nöjda med att få hjälp med trädfällning och avloppsplanering plus en hel del till av dig!

Och redan denna vecka ryker därför ett 20-tal träd, spännande. Frågan är kommer jag känna igen mig när jag kommer ut på tomten nästa gång?

 

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *