Är så nyfiken…

…och skulle så gärna åka till tomten idag. Vill ju veta hur det ser ut när träden är borta. Men två av barnen tävlar denna helgen. Fyra pass skall de simma vilket innebär att både lördag och söndag förmiddag försvinner lika väl som lördag och söndag eftermiddag. Då finns det tyvärr varken tid eller möjlighet att göra en dagsutflykt. Istället får vi fixa saker hemma i lägenheten, för det är faktiskt så att det är ganska kaosartat här med 1 extra vardagsrumsbord i vardagsrummet, där vi även råkar ha en extra diskmaskin, ett extra tvättställ och ett extra spegelskåp. I garderoben/klädkammaren har vi två sängar. I källarföråden har vi både det ena och det andra som skall ut till huset i omgångar när byggnationen väl är igång.

Sommaren innan huset brann konstaterade vi att det eviga asandet till ön verkade på väg att ta slut. Vi hade på 37 år lyckats skapa det kompletta fritidshuset. Vi skojade t.o.m. och sa att vi kanske inte längre behöver ha en kombibil för helt plötsligt efter alla år var bakluckan inte alltid knökafull på väg till och från ön.

Men nu har branden rått bot på detta för 37 år framöver, nu kan asandet börja!

overlastadbil

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *