Matbord?

I vårt gamla hus hade vi först ett rött laserat runt matbord. Det fungerade perfekt medan det bara var mamma, pappa och jag som bodde i huset. När vi sedan blev fler blev det trängre och trängre. I slutändan hade vi en kökssoffa med ett långt fyrkantigt furubord och tre-fyra lösa stolar. I nya huset har vi ju en större matplats och nu måste vi ju börja om helt från scratch vad gäller bord…vi har inte ett enda matbord som står och skräpar i något hörn.

Matplatsen är cirka 390 cm lång…och vi kommer platsbygga en bänk som är lika lång. Men sedan är frågan hur långt bord skall vi ha? Ett 180 cm långt bord, eller 190 cm eller 240 cm? Skall vi ha en eller två klaffar? Vad tror ni?

Har gjort en runda på stan redan nu på morgonen, och ju mer vi tittar ju mer osäkra blir vi. Men såhär ser en av favoriterna ut:

151003-1

 

En annan favorit är denna:

DalaroMatgrupp

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *