Ett lite stort sovrum

Leker lite med mitt och makens sovrum i 3D. 10 kvm blir mitt och makens sovrum. Dvs litet men naggande gott, vårt val av storlek för ett fritidshus, men knappast vårt val för ett åretruntboende. En säng och en garderob och absolut inget mer.

3D version av hur stora sovrummet kan komma att se ut. Lite roligt på bilden är att maken lagt in gamla husets Morristapeter som påslakan.

3D version av hur stora sovrummet kan komma att se ut. Lite roligt på bilden är att maken lagt in gamla husets Morristapeter som påslakan.

Förra sovrummet var ungefär så stort, men största skillnaden blir nu läget på sovrummet. I gamla huset låg sovrummet där vi nu har köket dvs i nordväst med utsikt över tomt och allmänning, i nya huset ligger sovrummet i sydost med utsikt över tomt, parkering och väg. Det var en av de eftergifter vi gjorde med nya huset och vi hoppas vi kommer gilla den nya placeringen.

Utsikten genom altandörren i makens och mitt rum över vår numera enorma parkering. 2/11-15

Utsikten genom altandörren i makens och mitt rum över vår numera enorma parkering. 2/11-15

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *