En solskenshistoria?

Från början startade jag denna bloggen för att minnas. Sedan hoppades jag kunna skriva en solskenshistoria om hur vänner, bekanta, försäkringsbolag, husfirma samt entreprenörer gemensamt jobbar mot ett mål – att återbygga en dröm. Tyvärr är detta just nu allt annat än en solskenshistoria och jag väljer nu att lägga ner bloggandet tills vidare. Jag orkar helt enkelt inte! Vi får se om och när jag återkommer…

TACK FÖR MIG!

 

Nya huset

9 Comments

  1. Det var tråkigt att höra! Jag började följa din blogg eftersom vi själva snart ska bygga hus. Ev också med Rörvikshus. Nu blev jag också lite nervös om det är de som har strulat till det alldeles för mycket? Hoppas att allt löser sig till det bästa snart och att du kommer tillbaka med härliga uppdateringar när du har tid och lust!

  2. Tråkig läsning. Hoppas bygget kommer på rätt köl o att känslan blir en annan för dig/er. Håller verkligen tummarna. Ta hand om Er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *