Vi är tillbaka!

Starkare, argare och om möjligt ärligare. The true story about our new house is going on the internet!

Som en krydda i tillvaron har jag dessutom under min frånvaro från bloggandet blivit hotad att bli stämd för förtal om jag inte håller mig till sanningen (vilket jag hittills gjort, och hela tiden har haft för avsikt att göra. Jag har möjligtvis valt att utesluta min frustration ibland och därmed förskönat sanningen, men jag lovar att inte göra det i fortsättningen)…så from now on the truth, nothing but the truth!

Men kom i håg, att i varje historia finns det två sidor på myntet. Framförallt om två träter, och träta har jag gjort mycket de sista två månaderna. Så för att höra den andra sidan bör ni själva söka upp och kontakta personerna som berörs, om ni vill. Detta är alltså min blogg, min historia, så sakligt som bara jag kan skriva den!

 

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *