Arvet

När man lägger hela sitt morsarv och hela sitt farsarv och stora delar av familjens ekonomi i någons händer för att återuppbygga det som var ens själsliga föräldrahem och hem, då förväntar man sig att den uppgiften tas på allvar och förvaltas väl. (Alldeles särskilt när man köper ett nyckelfärdigt hus av någon som varit med hela vägen från branden.) Tyvärr upplever jag att detta inte gjorts och det gör mig in i själen ledsen och ursinnigt arg.

Igår blev jag därför sjukskriven på grund av påtvingad yttre stress. Jag gick till läkare för att få sömntabletter (eftersom jag i snitt de senaste 2 månaderna sovit 3-4 timmar per natt) och kom därifrån med en sjukskrivning. Känns som ett oerhört misslyckande. Men det var visst inget att diskutera enligt min läkare, det var absolut nödvändigt. Däremot känns det otroligt orättvist mot min arbetsgivare. Känns dessutom orättvist mot mig och min familj. Varför skulle det behöva bli såhär?

Oscar Ädel Bygg AB, Hans Ramström, Jan Ädel, Janne Ädel, Fuskbygge, Byggfusk

Nya huset

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *