21 april

Idag för ett år sedan skrev vi på kontraktet för drömhuset/Villa Bergstoppen. I och med detta blev det verklighet att vi skulle bygga hus.

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Efter kontraktsskrivandet följde nästan två månader av oro i väntan på bygglov osv…men vi var på G på riktigt!

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Minns att känslan var både förvirrande och väldigt häftig. Att vi nästan kände oss lite chockade. Vi skulle med största sannolikhet bygga vårt drömhus utifrån de förutsättningar detaljplanen gav oss. Och ja, vi känner oss otroligt nöjda med planlösning och hur väl huset är anpassat till tomten även ett år senare. Roligast hade så klart varit om vi hade kunnat fira årsdagen som inflyttade men vi har i alla fall ett hus på tomten och just nu känns det som vi har ett mycket kompetent team runt oss som kommer se till att vi får ett riktigt, riktigt fint hus!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *