Garderober till barnens rum

Enligt ritning skall barnens rum ha 80 cm breda garderober. Dock är detta en ganska udda storlek så som standard är det helt enkelt bara tomma garderober med ett hyllplan och en klädstång som ingår. Och typ inga inredningar passar. Och alla som har barn eller har fritidshus vet hur fantastiskt mycket olika kläder och grejer som skall rymmas på en liten yta. Så vi har valt bort de garderober som ingick i hussatsen och letat länge och väl efter den perfekta 80-garderoben. Men nä, den verkar inte finnas. Så då var det bara att tänka outside the box. Istället köper vi nu 2 st höga köksskåp från IKEA till varje barnrum.

Metod1

 

Metod2

Inrett och klart så när som på klädstången som skall köpas separat monteras i den översta ”garderoben”. Sedan kommer dessa reglas upp och byggas in. Så ungefär såhär kommer det bli:

Garderober

Gott om plats för mycket förvaring! Återkommer med foton när det är färdigt…så ni får se hur det blev i verkligheten.

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *