Sneak peak vardagsrum…

För cirka en månad sedan skrev jag om målbilden med bygget. Vad som gjorde mig lite extra motiverad med att kämpa med detta bygge. Då skrev jag att jag skulle visa fönsterpartierna i vardagsrummet, vilka vi skapat med inspiration från det gamla huset:

3D-ritning av gamla husets vardagsrum.

3D-ritning av gamla husets vardagsrum.

Nu är ju inte glasen i vårt vikdörrsparti insatta ännu, så ni får nöja er med en sneak peak:

Vardagsrum och matplats i Villa Bergstoppen

Vardagsrum och matplats i Villa Bergstoppen

Lite roligt är det allt att det blir så likt, och förhoppningsvis ändå bättre. Och roligast är nog att de som varit i nya huset, alla verkar vara lika imponerade av denna delen av huset. Vi verkligen älskade hur det gamla huset suddade ut gränsen mellan ute och inne, och detta hus verkar sudda ut gränsen ändå mer.

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *