Ny katalog

Såg på Rörvikshus hemsida att de har en ny katalog…snyggare…bättre och betydligt mer informativ än föregående.

RorvikshusKatalog2016

Måste erkänna att jag blev sugen på att bygga hus och göra alla tillval en gång till :)

Kan man liksom bygga ett hus av varje stiltyp!? Tänk om man hade de ekonomiska förutsättningarna att liksom helt snöa in på en stil i taget och köra hela vägen ända in i minsta detalj. Klassisk och Herrgård har vi haft irl i form av gamla hus med den typen av originaldetaljer. Så de stilarna hoppar jag nog över…men tänk att bygga ett Skandinavisk Modernt, ett Funkis och ett New England. Vad kul det skulle vara!

Nu är ju verkligheten inte riktigt sådan och det är bara att konstatera från katalogens innehåll att vår utsida är Skandinaviskt Modern, och insidan är en blandning av Funkis och New England. Helt enkelt Villa Bergstoppen är en stilblandning. I grunden hade vi velat bygga ett funkishus, men detaljplanen tillåter inte det…så där föll liksom den drömmen exteriört. På insidan har vi mest tänkt avskalat men med maritima inslag och därför har det blivit en blandning av funkis och New England.

Vilken byggnadsstil är du? Kolla gärna in katalogen och dröm dig bort!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *