Rapport från husbygget

Idag var vi ute på ön och hade byggmöte. Mest pratade vi med elektrikerna men även en del med snickarna. Rapportera lite framöver.

På utsidan väntar vi fortfarande på fasadbytet men det kan ju göras först när ställningarna är borta…och ställningarna kan ju tas bort först när takpannorna är på så idag började våra snickare med det:

16/6-16

Taket 16/6-16

Vi har även fått nya vindskivor, denna gången monterade som vi hade beställt. Och inte som förra gången när vår ex.snickare valde att inte följa monteringsmanualen och därför monterade dessa helt olikt vindskivorna på våra andra byggnader på tomten.

Huset från vägen med nya vindskivor (16/6-16)

Huset från vägen med nya vindskivor (16/6-16)

Är så tacksam för våra fina, snälla, trevliga, underbara husräddare!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *