Tvättade pengar

Alla vet ju vad begreppet Tvättade pengar innebär, men i vår familj tar ordet lite mer bokstavligt. Helt enkelt pengar som faktiskt hittats i tvättmaskinen eller på väg in i tvättmaskinen läggs i min egenmålade spargris:

Min alldeles egna spargris för tvättade pengar. Töms cirka en gång om året och för de pengarna gör jag något extra trevligt! I år måste jag dock åka till USA för att kunna använda en del av pengarna ;)

Min alldeles egna spargris för tvättade pengar. Töms cirka en gång om året och för de pengarna gör jag något extra trevligt! I år måste jag dock åka till USA för att kunna använda en del av pengarna ;)

Barnen blir alltid lika sura när jag tömmer min spargris och vill ha tillbaka sina pengar. Jag hävdar att om de inte tömmer sina fickor så innebär det merjobb för mig och tvättmaskinen går lättare sönder, alltså är pengarna mina.

För att förtydliga vems pengarna är har grisen en baksidamed texten "till husmor"

För att förtydliga vems pengarna är har grisen en baksidamed texten ”till husmor”

Undra vad jag skall göra med mina tvättade pengar denna gången…

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *