Ibland känner jag mig stark!

Den "lilla" pallen behövde flyttas, ungefär lika lång som 2 EU-pallar, och ungefär lika bred som 1 1/2 EU-pall.

Den ”lilla” pallen behövde flyttas, ungefär lika lång som 2 EU-pallar, och ungefär lika bred som 1 1/2 EU-pall.

Till trots en ond rygg (ja, jag gnäller lite över det…men likt min mamma glömde man liksom att fästa ihop ryggen på rätt sätt så kotorna i ländryggen glider rätt fritt åt diverse håll, vilket skapar nervsmärtor ner i benen) måste jag numera hugga i en del nu när maken inte får bära mer än max 5 kg. (Speciellt om barnen inte är hemma) Tur att jag vet att det finns några muskler långt där inne. Ca 35 kg vägde denna pallen dvs. ungefär som en modern optimistjolle. Den bar jag upp för vår backe (dvs en höjdskillnad på ca 5 meter) och till andra sidan huset (en total sträcka om cirka 50 meter) då vi ville flytta några av snickarnas brädor så vi kunde ställa våra utemöbler på en hyfsat plan + solig plats och därmed äta middag i solen. Vad gör man inte för sin man 😉

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *