En biltur i södra Sverige…

var vad vi unnade oss när vi tog semester från bygget förra veckan. Vi började i Linköping för att hälsa på dottern som simtävlade. Sedan tog vi ett stopp hos makens syster, svåger och dotter. Och dit passade även barnens farmor och farfar på att komma så det blev många kring matbordet. Barnen njöt av att busa med kusinen och hennes pojkvän lika väl som av att bada i poolen.

Morgonkaffe vid pollen medan jag "badvaktade" mina sedan flera år tillbaka simkunniga barn

Morgonkaffe vid pollen medan jag ”badvaktade” mina sedan flera år tillbaka simkunniga barn

Sedan bar det av mot mamma och ”sista avfart Sverige” för det är ju precis där hon bor…ni vet…när ni med blinkade ljus varnas för att det är den sista avfarten innan man åker över bron till Danmark. Dessutom men mycket praktisk uppfinning för sådana som jag som gärna sträckkör 70 mil för att sedan nästan missa att svänga av 😉

Hos mamma stannade vi måndag till torsdag och njöt av att prata, titta på gamla foton och spela spel. Mest av allt njöt nog barnen…för det är ju faktiskt så att det blir ingen sommar om de inte får vara med mormor och kramas, busa, spela spel, läsa böcker och prata. Fram tills min mamma bröt sin fot och aldrig blivit bra därefter firade barnen minst 7 veckors sommar med sim mormor och den relationen betyder fortfarande otroligt mycket för dem.

Mormor-tid.

Mormor-tid.

Vi passade även på att träffa kusiner, min syster och svåger…så det blev några intensiva dagar. Sedan var det dags att åka hem för nästa byggmöte.

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *