Idag skulle bänkskivan till köket kommit

Men för att göra det lite mer spännande kommer den inte förrän i morgon. Då blir det lite bråttom att montera bänkskivan och stänkskivan, så håll tummarna! Skall bli så spännande att se den på plats i vårt kök. Har ju bara sett den i HTH:s showroom.

Vår bänkskiva, diskho och vårt stänkskydd i "fel" kök.

Vår bänkskiva, diskho och vårt stänkskydd i ”fel” kök.

Och på foto syns det ju verkligen inte att den är svartskimrande…så det lär ju knappast framgå om jag fotar inne i vårt hus heller när allt är färdigt.

Corian Stellar Negro

Corian Stellar Negro

Man måste helt enkelt uppleva bänkskivan irl. Men vi tror att den kommer bli väldigt fin med det ljus som faller in i köket:

Revision nr 17 av Villa Bergstoppens blivande kök. Copyright HTH och www.nyhuset.nu

Revision nr 17 av Villa Bergstoppens blivande kök. Copyright HTH och www.nyhuset.nu

Efter många om och men har vi dessutom valt att köpa delarna till den platsbyggda bänken i matplatsen från HTH. Vi har ju tidigare planerat att välja budgetvarianten från IKEA. Sedan var det ett tag meningen att snickarna helt skulle platsbygga bänken från lösvirke. Men i slutändan blev det vita högblanka skåp från HTH, precis som köket i övrigt. Så nu väntar vi förutom dagens leverans av bänkskivan även på leverans nummer två från HTH men den kommer när den kommer…det är ju trots allt industrisemester i Sverige just nu.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *