Sista inlägget idag

Har grillat i goda vänners lag och har nu återvänt till min lilla enrummare = båten. Det har varit en lång dag med mycket högt och lite lågt. Maken och jag är så glada för att vi båda är lediga och att vi fått gå in och ut ur huset hela dagen. Vi har både fixat lite (skruvat garderober) och fattat många snabba beslut. På det hela taget är vi såååå nöjda med våra val och hantverksskickligheten hos våra hantverkare. Att de trots tidspress fortsätter att leverera ”top of the line” och hellre ställer tusen frågor än gör fel.

Vi känner oss också väldigt nöjda med att vi knutit ann till gamla huset. Ett exempel på detta är döttrarnas rum som fått snarlik tapet och inbyggda garderober precis som i gamla huset:

Döttrarnas rum med inbyggda garderober (OBS! Ej färdigbyggda garderober och alla lister är inte på plats)

Döttrarnas rum med inbyggda garderober (OBS! Ej färdigbyggda garderober och alla lister är inte på plats)

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *