Delad glädje är dubbel glädje!

Har ju skrivit tidigare att jag gillar att återanvända saker så när vi fick frågan om den lokala idrottsföreningen fick ta överblivet virke från vårt husbygge och göra cykelställ till årets triathlontävling var svaret självklart ja. Så i fredags var det två hemma hos oss och provbyggde och hämtade virke och sedan lagom till start i lördags hade man byggt cykelställ på hela midsommarängen. Så himla häftigt!

Cykelställ byggda av läkt från vårt första tak.

Cykelställ byggda av läkt från vårt första tak.

Alla våra tre barn fick äran att inviga cykelställen då de deltog i barnvarianten.

Sonen på väg mot mål

Sonen på väg mot mål

Lillasyster som jagar storasyster på väg mot mål

Lillasyster som jagar storasyster på väg mot mål

Maken och jag deltog som vanligt INTE! Själv lever jag på gamla meriter och maken brukar serva barnen…dessutom är vi båda funktionärer. Jag är starter för barntriathlon och simmar med alla barnen så att inget barn råkar ut för någon olycka. Maken ingår i tidtagarteamet för både barn och vuxen triathlon…så vi är nog så engagerade även om vi inte deltar. För övrigt är detta en årligt (sedan mer än 30 år tillbaka) familjefest med stor publik, många funktionärer och över 100 deltagare i åldrarna 6-80 år.

Ett härligt jätteplask när starten i vuxentriathlon går...

Ett härligt jätteplask när starten i vuxentriathlon går…

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *