We are online!

Haha, nu trodde ni väll att vi hade fått bredband, men icke! Här njuter vi av att ha åretruntvattnet inkopplat :)

28/7-16 kopplade vi på det gemensamma vattennätet för åretruntvatten.

28/7-16 kopplade vi på det gemensamma vattennätet för åretruntvatten.

Vi har sedan branden haft en trädgårdsslang dragen från oss till våra underbart gulliga grannars pump, och så var planen att vi skulle ha det fram tills dess att avloppssystemet var i bruk (dvs ett par veckor till). Men så i går sinade deras brunn. Och jag måste erkänna att jag nog är lite skyldig till denna vattenbrist mitt i högsommarens högsommar för det har trots allt varit lite kul att diska och tvätta med nya maskiner.

Men i alla fall…så tog maken tag i de grejer han så lämpligt fått levererat dagen före, och förberedde oss helt för inkoppling av vatten…och kl 8 i går morse kom vår allt-till-allo Thomas Larsson Mark & Anläggningar med kort varsel och kopplade in oss. TACK!

Nu kan vi dessutom bjuda igen till grannen om det behövs…det går ju att dra trädgårdsslangen i omvänd riktning 😉

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *