Jag ligger fel i tiden och ett ovetenskapligt resultat

…fast kanske inte 101 år fel som min skrivbordsalmanacka vill påstå:

Almanacka från 1915, här kan man hitta spännande saker från en svunnen tid.

Almanacka från 1915, här kan man hitta spännande saker från en svunnen tid.

Vad jag istället ville berätta var att resultatet är klart på omröstningen om fasadfärg.

Omröstning fasadfärg under perioden 27/8-7/9-2016

Omröstning fasadfärg under perioden 27/8-7/9-2016

Precis som det förutspåddes för 2 år sedan så har andelen nybyggda gråa hus ökat markant och verkar nu vara lika vanligt som vitt. Kul! Minns att jag läste en artikel där man konstatera att vitt totaldominerade men förutspådde att naturfärger såsom grått och brunt skulle bli populärt inom ett par år. Dock verkar man haft fel om brunt men rätt om grått.

Sedan bara måste jag berätta att jag fyndade idag. Var i Storvreta 2 mil norr om Uppsala i ett ärende och för första gången gick jag in på Storvreta Möbler. En möbeloutlet som jag tänkt jag borde besöka men som jag liksom aldrig råkat köra förbi…förrän idag efter 23 år som Uppsalabo 😉

I alla fall så stod den där, den där hatthyllan som är snarlik min Norrgaveldröm. Dock bara till en bråkdel av priset…295 kr betalade jag…eftersom det var ett visningsexemplar och dessutom felmonterat. Inte ett dugg ledsen blev jag för jag var ändå tvungen att demontera den för att få in den i bilen :)

Hatthylla fyndad på Storvreta Möbler

Hatthylla fyndad på Storvreta Möbler

Så nu slipper vi bygga en själv! Det blir superbra!!!!!!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *