Arbetshelg i Villa Bergstoppen

Denna helgen har det arbetats, inte bara av oss utan av vårt husräddarteam också. Det var faktiskt så många att jag typ inte orkade räkna.   Fasaden målades, altaner byggdes, golv lades på vinden, fönstersmygar sattes på vinden, dörrar sattes på vinden, det spacklades på vinden och dessutom byggde maken på vår runda vägg. Jag och E pysslade med hundarna och på bottenvåningen. Slänger in några foton:

Fönstersmygar på plats

Fönstersmygar på plats

Golvläggning

Golvläggning

Rund vägg på G

Rund vägg på G

 

Entrétrappan färdig och invigd

Entrétrappan färdig och invigd

Själv har jag fått en släng av ledsmärta, med ont i varenda led i hela kroppen. Tror det har med höstens intåg, men känns otroligt trist efter en närapå 100% smärtfri sommar. Så under helgen har allt gått i microfart för mig, där största fokus har varit på när jag kan ta medicin nästa gång. Så trist! Att t.ex. dammsuga har inte varit att tänka på, lika gäller att hjälpa maken eller att bära in ved. Tur E vet att mamma har sådana dagar och glatt hjälper mig att hämta ved, fixa med diskmaskinen osv. Hon var ju faktiskt bara 1 1/2 år gammal när jag började få mina smärtskov så hon har inga minnen av en mamma som är 100% smärtfri.

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *