Marknad och husshopping

Igår var det marknad i Örsundsbro, ett jättemysigt samhälle 20 minuter med bil från Uppsala, så jag och E åkte dit. Vi såg till att komma tidigt för att få en bra parkering och hinna gå innan det blev allt för mycket folkvimmel.

Mickelsmässmarknad i Örsundsbro

Mickelsmässmarknad i Örsundsbro

Marknaden tar upp nästan hela stan/orten och därmed blev den annars så öde outletbutiken (iittala) helt överfull både med besökare och erbjudanden. Så inte nog med att jag och E köpte lite smått och gott på marknaden, det blev bland annat även 3 kastruller. För vi har ju lite kastrullbrist numera. Då har vi gått från 1 till 2 hushåll och från ingen induktionsspis till 2 induktionsspisar.

När jag stod där i kassan och skulle köpa mina kastruller, den ena tyngre än den andra, så slog det mig att jag hade bilen på andra sidan stan/samhället…så spontant undslapp det mig ett ”hur gör jag nu”. Men kassörskan visste råd…jag fick helt enkelt en rullkorg att dra hem mina grejer i. (Jo, för vi är ju lite tjenis med dem som jobbar där…vi har köpt mycket där de sista 2 åren.) Tack snälla!!!!!!

Så det var helt enkelt bara att dra grejerna till bilen, och hör och häpna, det var bara en enda människa som undrade vad vi höll på med när vi kom rullande med vår varukorg i marknadsträngseln och det var å andra sidan en klasskamrat till E så det räknas knappt.

Så nu har vi i alla fall tre kastruller till. Härligt!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *