5 år idag…

Idag fyller den där vovven från Hallstavik 5 år ❤️

Themba 5 år

Themba 5 år

Älskar dig till månen och tillbaka! Så tacksam att maken godkände att vi köpte en hund av samma ras som jag är uppvuxen med. Eller, nä, vi hade inga husdjur när jag växte upp. Men min farmor och farfar hade kennel, min faster födde upp hundar och min syster som inte bodde hemma längre hade hund och alla hundar utom två (en Risenschnauzer och en Bearded Collie) var Griffoner (Griffon = de tre raserna Griffon Bruxellois, Griffon Belge och Petit Brabancon) vilket innebar att jag växte upp med ett 20-tal Griffoner.

var farmor och farfars kennelnamn…(och om du klickar på loggan hittar du alla hundar ägda och uppfödda av dem som jag hittat när jag forskat runt i detta, många av dem har jag dessutom underbara minnen från).

Min systers hund Anton, mamma och jag.

Min systers hund Anton, mamma och jag, troligtvis sommaren 1975. Vår valp Silas är av samma färg och griffonvariant som Anton, och jag tror faktiskt om jag minns rätt att de är släkt, att Antons morfar är typ Silas farfars, farfars, farfars, farfars far eller något sådant…

Valet att ”återgå” till Griffon har känts så otroligt rätt då det är så trygga, stabila och lättsamma småhundar. Tack Themba för att du vill dela ditt liv med oss!

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *