Lovar runt, håller tunt (lucka 11)

Tillåt mig att skratta. Självklart är huset inte klart till idag, 3:dje advent! Antalet timmar som lagts i huset de sista veckorna är extremt få. Man gör helt enkelt inget mer än minsta möjliga insats. Man tycker man är klar, man tycker man har kompenserat oss tillräckligt. Ändå knyter man inte ihop säcken. Det är tydligt att man struntar fullkomligt i om vi blir nöjda eller inte. Man struntar också i att historien numera blir offentlig. För man anser sig ha rätt i sak och anser att man gjort allt för att möta våra krav.

Lovar runt, håller tunt är därför en väldigt bra titel på denna serie. För vi är så trötta, så trötta efter att i mer än 60 veckor behöva bråka för att ens få entreprenadkontrakt uppfyllt. Man blev tvingad att kompensera oss för sina misstag men även det har vi fått bråka för plus att man inte ens utför dessa saker enligt våra önskemål eller till god kvalitet.

Vi är så trötta på lögner och undanglidningar, på obefintligt ansvarstagande och mest av allt är vi så leds på att jobba med en entreprenör som aldrig ur hjärtat velat att vi skulle få ett bra hus eller en trevlig upplevelse att bygga hus. Så Rörvikshus ledord ”nära, personligt och förstklassigt” är den största lögn vi gått på när vi lät vår Rörvikshussäljare få entreprenaden att bygga vårt hus!

Vi har fått ett betydligt sämre hus monterat än vad vi skulle fått, till 3 gånger byggtiden och vi har fått slita (vi pratar i snitt tre timmar per dag, 7 dagar i veckan i 60 veckor för två personer dvs ca 2500 mantimmar, vilket är betydligt mer än 1 heltidstjänst under ett år) för att huset ens skall bli såhär bra. Tid som vi så mycket hellre velat spendera med våra barn. Dessutom innebär de över 40 veckors långa förseningen av vårt fritidshus att vår fritid blivit väldigt påverkad då vi inte kunnat vila upp oss och njuta som vi skall.

Men som sagt vår Rörvikshussäljare/entreprenör tycker att han fullföljt sin del av avtalet med ett nyckelfärdigt hus till belåtenhet på ett nära, personligt och förstklassigt vis!

Trött och besviken är bara förnamnet!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *