Drömmen om ett växthus

Ända sedan maken och jag flyttade till vårt första hus har jag drömt om ett växthus. Drömmarna har varierat från år till år.

Vissa år har önskemålet varit ett litet nätt:

Andra år ett som byggs mot fasaden:

Ett tredje år har jag drömt om ett stort lyxigt:

Men aldrig under dessa snart 20 år som husägare har det blivit läge att förverkliga drömmen…då det helt enkelt varit ett för dyrt och för stort projekt. Det brukar landa på att om jag vill ha ett växthus får jag bygga ett själv. Men nu kanske jag hittat något som är ekonomiskt genomförbart:

Var och klämde och kände på det och det är hållbart med aluminumprofiler och glas. Dessutom slipper man bygglov och att göra en grund till växthuset. Helt min smak! Faktiskt riktigt häftigt för småskalig odling. Jag kan riktigt se mina tomater växa där.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *