Sakta men säkert

…så blir det mer och mer en riktig altan med ett riktigt staket.

Stakebygge pågår

Stakebygge pågår

Anledningen till att det går långsamt, långsamt är dels att vi stagar upp altanen (eftersom killarna från Stockholms Servicebemanning inte riktigt hade koll på hur man bygger en relativt hög altan), dels bygger ut den (eftersom dito killar inte riktigt lyssnade på våra önskemål om att dölja den gamla nerbrunna altanens spår) och dels sätter räcke på en redan befintlig altan (eftersom man inte heller ansåg att räcke ingick i en altan)…ja förutom att vi försöker göra det på fritiden då 😉

Men nu har vi i alla fall en grind!

Grind med rött snöre (tills dess att jag hittat haspen som maken lagt på något finurligt ställe).

Grind med rött snöre (tills dess att jag hittat haspen som maken lagt på något finurligt ställe).

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *