Nu är huset värmt!

Redan när vi började bygga lovade maken och jag oss själva att vi skulle ha en hejdundrandes inflyttningsfest när nya huset var klart. Men mycket vatten har flutit under broarna sedan dess, det vet ju ni som hängt på denna bloggen!

Vi har haft ett tufft bygge och en tuff personlig resa dessa 3 år. Men det har också fått oss att uppskatta andra saker i livet och värdesätta mycket på ett annat sätt.

För var dag som gått har vi känt styrka och kärlek från så många människor och det har fått oss att resa oss gång på gång, orka kämpa och ta konflikter. Orka jobba mot ett mål. Det kan ha varit ett leende, en kram, en blomma, en kopp kaffe, ett kort…och vi har känt att (trots att vi så många gånger av underentreprenörer fått höra att vi är genuint elaka, otrevliga, omöjliga att arbeta med, att ingen vill umgås med oss, att våra grannar tycker illa om oss osv) vi är omtyckta för dem vi är.

Därför blev det slutligen en inflyttningsfest och ledordet när vi skickade ut inbjudan var; har denna/dessa person/personer peppat oss under dessa tre åren? (Dock måste jag erkänna att vi kan ha missat någon, sorry!).

Vi bjöd på ett tre timmar långt mingel och vi hade vädret på vår sida för även om huset är stort så är det inte så stort!

Mängden skor vid groventrén under minglet. Minst lika många stod vid huvudéntren. 26/7-17

Mängden skor vid groventrén under minglet. Minst lika många stod vid huvudéntren. 26/7-17

Det blev tre timmar fylda av skratt, kramar och prat. Tre timmar fylda av kärlek och glädje.

Vad vore ett sommarmingel utan såpbubblor????

Vad vore ett sommarmingel utan såpbubblor????

Efter minglet blev några kvar och käkade middag och hjälpte oss att plocka. Det blev 23 pers på middag 😂

Efter middagen lekte ”barnen” och det värmde hjärtat att se dessa i åldern 4-20 år springa runt och busa på tomten på ett sätt där alla kan vara med.

Nu hoppas vi att detta hus får finnas för familj och vänner i många generationer!!!!!

Nya huset värmt med kärlek och skratt av familj, vänner och bekanta.

Nya huset värmt med kärlek och skratt av familj, vänner och bekanta.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *