Att göra höst

Även om det är ljumt i luften och solen skiner så är det bara att inse att hösten är här och utomhussäsongen lider mot sitt slut. Därför är det dags att plocka undan sommarmöblerna och stänga till uteköket.

En "liten" stapel av sommarmöbler.

En ”liten” stapel av sommarmöbler.

Eftersom vi inte har något garage/förråd så måste utemöblerna förvaras utomhus. När vi hade det gamla huset ställdes alla utemöbler in under altantaket. På nya huset finns inget sådant då vi fick välja på en altan med tak eller ett sovrum p.g.a. mycket begränsad byggyta i detaljplanen.

Men det finns ju presseningar!

Öppnas till våren!

Öppnas till våren!

 

Uteköket stängt för vintern.

Uteköket stängt för vintern.

Även om jag hatar hösten så känns det ovanligt hoppfullt och vi längtar redan till nästa vår när vi återigen skall njuta av solen på vår altan.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *