Förra veckan som gick

Ibland bara behöver man vila upp sig! Maken hade varit på tjänsterresa och jag hade roddar barnen och alla deras aktiviteter samtidigt som jag hade en deadline. I samma sekund som maken satte sig på flyget hem och jag tröck på send-knappen och skickade iväg mitt dokument så satte jag mig i bilen och drog till ön…

Efter en stressig period på fastlandet är det underbart att komma ut till detta.

Efter en stressig period på fastlandet är det underbart att komma ut till detta.

…och väl där gick det i snigelfart! Mest av allt låg jag faktiskt i soffan och tittade på tv-serier. Men jag pysslade även på tomten och funderade på framtiden. Jag börjar ju bli friskare nu och måste därför fundera på vad jag vill göra. Och problemet är inte att jag saknar idéer utan att jag sprudlar av idéer…och någon av dem måste jag ta lite extra vara på! Samtidigt måste jag skynda lagom för att orka. Lite som att balansera på en slak lina helt enkelt! Men nog om det…här är några av de saker jag gjorde:

Njöt av underbar citronblomsdoft i hallen.

Njöt av underbar citronblomsdoft i hallen.

Planterat lavendel i en bergsskreva

Planterat lavendel i en bergsskreva

Planterade Stäppsalvia i en annan bergsskreva

Planterade Stäppsalvia i en annan bergsskreva

Planterade blåklocka, gulmåra och tusensköna på vår lilla plätt

Planterade blåklocka, gulmåra och tusensköna på vår lilla plätt

Plockade smultron

Plockade smultron

Njöt av vaktelägg och kumminbröd

Njöt av vaktelägg och kumminbröd

Tränade (och fick hjälp/stjälp av hundarna) i solen på altanen

Tränade (och fick hjälp/stjälp av hundarna) i solen på altanen

Och därmed är det bara att konstatera att september är slut!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *