3 år…

…sedan branden och vi kan summera åren som gått såhär:

År 1: Chock

År 2: Frustration

År 3: Läkning

Vi är tillbaka, livet blir mer och mer normalt för varje dag som går. Än kommer det ta några år innan allt är precis som vanligt, men väldigt mycket är redan nu precis som vanligt.

Jag önskar inte min värsta fiende en brand och ett så struligt bygge som vi haft. Ändå känner vi oss väldigt, väldigt lyckligt lottade. Vi har ett nytt fint hus, som är byggt så att det passar vårt liv och vår tomt perfekt.Vi lyckades genom kunskap, vaksamhet och envishet att rädda bygget när det spårade ut. Trots att vi var helt knäckta av branden lyckades vi samla så mycket kraft att vi kunde kämpa för att rädda bygget så att det idag står ett superfint hus trots de saker vår första snickare utsatte huset för. Det är faktiskt rätt häftigt!

Nu försöker vi bygga upp vårt liv på alla andra plan. Nästa år hoppas jag kunna lämna en rapport om även det!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *