Första helgen på höstlovet…

…och några rejält stormiga kalla dagar på ön.

Storm och ljus, 29/10-17

Storm och ljus, 29/10-17

Till och med uppe på vår vindskyddade tomt så virvlade grejer runt, presenningar blåste av och vi som egentligen älskar att vara ute valde att knappt sticka näsan utanför dörren. Istället har vi fixat och donat inomhus. Barnen har fixat Halloweenpumpan:

Arbete med årets pumpa...

Arbete med årets pumpa…

...som blev en Harry Potter pumpa.

…som blev en Harry Potter pumpa.

Därefter bakade vi matbröd och Halloweenmuffins med spindelnät:

Spindelnät i choklad.

Spindelnät i choklad.

Samtidigt kan vi inte låta bli att minnas förra året, när vi glada i hågen åkte ut till ett hus som vi blivit lovade skulle vara 100% klart…men istället fick gå på utedass i minusgrader och ha hantverkare i huset hela lovet.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *