10:de ”Vi gillar extra mycket…”

Skrev ju om bänkskivan igår och i förrgår, men det finns fler detaljer med bänkskivan som vi gillar. Ibland är det bra när det tar tid och strular. Först tog det ju evigheter att ens komma till köket i detta bygge. Sedan ville vi ju flytta in så tidigt som möjligt vilket gjorde att det var lite tajt om tid från det att skivan antigen kunde mätas in och den skulle levereras och monteras. Detta innebar att när Jetstone som skulle mäta in inte dök upp kom maken och Rörviskhus representant J (under ett av våra många byggmöten) att göra inmätningen. Då kläcker J ur sig att det vore ju häftigt om bänkskivan gick in i fönsternischen istället för att ha en fönsterbräda där. Så på stående fot bestämde vi oss för att göra så…och detta har vi inte ångrat en enda sekund. Det är både snyggt och praktiskt!

Den svarta bänkskivan smiter åt fint mot fönster och karm.

Den svarta bänkskivan smiter åt fint mot fönster och karm.

28/7-16 kopplade vi på det gemensamma vattennätet för åretruntvatten.

Bänkskivan är extradjup och ger härligt med plats bakom diskhon.

Detaljstudie av köket.

Djupet gör också att vi kan ha fruktfat och liknande framme utan att bänkytan känns minskad eller belamrad.

Tack J för bästa tipset ever!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *