11:e ”Vi gillar extra mycket…”

Ja, jag, jag lovar att sluta tjata om köket snart! Detta blir sista inlägget (kanske 😉 ). Eftersom vi valde en kolsvart bänkskiva ville vi att spishällen skulle synas så lite som möjligt. Därför valde vi bort många spishällar då det är vanligt med en metallkant på dem.

Exempel på spishäll med metallkant.

Exempel på spishäll med metallkant.

Då, sommaren 2015, så var det extremt få märken som hade spishällar utan metallkant. Det enda märke vi hittade inom vår budget var en häll från Witt. Vi är nu, 2 1/2 år senare supernöjda med spishällen både funktionsmässigt och estetiskt:

Spishällen med sina svarta fasade kanter mot den svarta bänkskivan.

Spishällen med sina svarta fasade kanter mot den svarta bänkskivan.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *