23:dje ”Vi gillar extra mycket…”

Är egentligen ett slaskinlägg där jag tänkte samla saker som vi redan före 1 december i år påtalat är saker som vi gillar extra mycket, och som vi därför tänkte att ni läsare känna var tjatigt om vi löfte ännu en gång. Så som att vi lät rita och bygga huset med många och stora fönster. Och designen på fönstren med fasade kanter och råglas där vi inte önskar insyn.

Tanumfönster med vinklad profil

Tanumfönster med vinklad profil

Lika väl som storleken på matplatsen och att vi valde panel i denna. Att vi älskar det lilla ”master bedroom” som skapades utifrån de förutsättningar som gavs. Lika väl som att vi vågade ”go bananas” i lilla toaletten.

Vår lilla toalett där vi flörtar med 1970-talet och vårt gamla hus.

Vår lilla toalett där vi flörtar med 1970-talet och vårt gamla hus.

Därutöver är en favorit att vi lät en ljusdesigner hjälpa oss med elen och ljussättningen av huset. Och mycket, mycket mer! Men allt det där har ni ju redan hört!

 

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *