Livet fortsätter

…sommaren är här, vi njuter av att vara i vårt fina hus. Men än en gång har jag denna vår fått svara på frågan; ”Men ni kan bo i ert hus?”. Ja, vi kan bo i vårt hus…och vi njuter av att bo i vårt hus. Men vi har slitit för att få huset bobart!

Dock har huset trots allt jobb som lagts ner på det, fler knepigheter än vårt gamla hus hade. Men dessa skall behandlas nu till husets tvåårsdag (så de lägger jag inte upp här). De flesta av dessa kan dessutom härledas tillbaka till första byggarna.

Projekt för i år är att färdigställa alla altaner och i övrigt jobba vidare för att nå tillbaka till livet före branden. Tänk vad mycket man måste göra när man helt plötsligt behöver starta om från noll. Vårens projekt t.ex. har varit att fixa en hammock…ja, för hammock hade vi ju före branden…och den älskade vi att sitta i, ligga i, äta i, läsa i, leka i.

Ja finns det något så mysigt som en hammock? Nä!

Äntligen en ny hammock.

Äntligen en ny hammock.

Och nu när vi äntligen har en ny på plats så kan vi konstatera att vi saknat en hammock obeskrivligt mycket under de 3 somrar vi inte hade någon!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *