Jag har för mycket som jag vill berätta

Tänkte jag skulle dra ner på inläggen såhär under sommaren, men ju färre inlägg jag har för avsikt att skriva, ju mer grejer hittar jag att skriva om. Galet – jepp!

Maken är på tjänsterresa, det gör att jag tröstshoppar på nätet. Så igår klickade jag hem nya bestick till vår blivande stuga.

ExxentMajorGrillbetick

Har suktat efter dessa i flera månader nu…så nu kändes det som om det var dags! Du kanske känner igen dem, de är populära bestick på restauranger. Märket är Exxent och modellen heter Major. Köpte grillbesticken som syns ovan, samt matskedar, teskedar och smörgåsbestick (gaffel och kniv). De stora vardagsbesticken (kniv och gaffel) skippar jag nog, tänker att vi grillar oftast  stugan 😉

Nya huset

2 Comments

    • Hej!
      Kolla in Exxent:s produkter, de är gjorda för resturangkök…dvs bra kvalitet & lågt pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *